četrtek, 29. november 2012

ena taborniška. hauk!

Sam si kriv, zdej pa maš! 
mmmmmm spomin na večere, objete v poleten piš, ki ravno prav diši po svežem senu. črički, prasketanje lesa v plamenih, kulisa nad nami pa zvezdno nebo. v Raju "ma dž ta mlade" in na obisku Popotnike, ki so zavetja željni.
lahko bi izbila romantiko, ampak je nebi, provzaprov.
z NajboljšoSodelavko sva našle potrebne zadolžitve za odsluženo prenočitev. poleg marljivih šap sva dobile še nekaj okusnih kosil, kdo bi si lahko želel več? :) od daleč sem opazovala Družbo, ki se pri skupinskih opravilih odlično znajde, kljub povsem različnim interesom posameznika. Godrnjavček je bil deležen marsikaterega "zavoja z očmi" in pogleda neodobravanja. Žival v meni naredi povezavo s Kraljestvom - najšibkejši člen je zadnji v prehranjevalni verigi. so bili pa vsi enako šibki pri objemu sena, ko se je Sonce skrilo za gorami. 
vsak popotnik naredi vtis/odtis/pečat, kukr hočeš. ker pa je vtis/odtis/pečat pustil tudi Šef&Co., se Popotnik vrne, tokrat v družbi Dekline. da bi naredil vtis/odtis/pečat. čeprav je tisti večer težko priznal, da imam prav. steklenica rdečega je bila le premalo ;) vtis/odtis/pečat je bil tako dober, da Popotnik danes uživa bogate sadove dela. 
ne zameri, tudi tu je vtis/odtis/pečat močan. zato nestrpno pričakujem vabilo na SpitPit. 

Ni komentarjev: