sobota, 29. junij 2013

mango al` poper?

ni vedno enostavno sprejemat odločitve. še posebej, če ti nebesno znamenje pomaga, da v tehtanje vključiš vse možne dejavnike, k lahko vplivajo na tvojo odločitev. zakomplicirano, ne? 
čist preveč. kakšen dan se zazdi, da bi bilo vse bolj enostavno brez odločitev, samo greš s tokom. ampak je tud to odločitev. odločim se, da ne gledam levo-desno, ampak grem ravno. ja, moja tehtnica je redno servisirana in vzdrževana, da lahko služi namenu. 
dobra al slaba, prav al narobe, nihče ne ve, in ne izveš, dokler ne probaš. berem, da bo na koncu vse v redu. če ne bo, potem to še ni konec. 
razum mi ni vedno najbolj v pomoč. ponavadi komplicira, zato raje poslušam Srce. razum bi utrujeno telo zvečer pospremil v posteljo, Srce me pelje na koncert s Prijatelji. koga mam rajš? 
zgodnja jutranja ura je lahko razlog za vstajanje z levo nogo že na večer, preden zaspiš. zgodnja jutranja ura pričara magično kuliso, ko se prvi sončni žarki lesketajo v rosnih kapljicah na zorečem žitnem klasju. ti izberi. 
deloven dan je dolg in naporen, telefon ne preneha zvoniti, rad bi pobegnil na drug konec sveta, stran od ljudi, ki vedno nekaj pričakujejo od tebe. deloven dan je pester in dinamičen, ljudje te pokličejo, ker potrebujejo tvojo pomoč, saj se vedno lahko zanesejo nate in ti zaupajo. ti izberi. 


še vedno, življenje je sila enostavna stvar. lahko ga sladkaš al` greniš. ti izberi. 




Ni komentarjev: